
Մոցարելլայի փորձառություն
Ես քսան տարվա աշխատանքային փորձ ունեմ կաթնամթերքի ոլորտում և երրորդ սերունդն եմ ։
Ավտոմատ թարգմանություն
Շեֆ խոհարար, Torre Caracciolo
Տրամադրվում է Domenico-ի տարածքում
Անհատականացնելու կամ փոփոխություններ կատարելու համար կարող եք հաղորդագրություն ուղարկել Domenico-ին։
Իմ որակավորումները
20 տարվա աշխատանքային փորձ
Ես պանրագործների շարքից եմ ՝ շարունակելով ավանդույթը նվիրվածությամբ և վարպետությամբ ։
Կարիերայի առանձնահատուկ նվաճում
Ես համագործակցել եմ Նեապոլի ռեստորանների հետ ՝ թարմացնելով մեր կաթնամթերքը և պահպանելով ավանդույթները ։
Կրթություն և ուսուցում
Ես խանդավառ նեապոլիտանական մոցարելլա արտադրողների երրորդ սերունդն եմ ։
Ձեր վճարման անվտանգությունից ելնելով՝ գումար ուղարկեք և հյուրընկալողների հետ հաղորդակցվեք միայն Airbnb-ի միջոցով։
Իմ մասնագիտական հմտությունները
5.0, 187 կարծիք
Ցուցադրվում է 0 տարր՝ 0-ից
Ուր եք գնալու
Caseificio dal Sorrentino
Via Camillo Guerra 60/a 80131 Napoli
80016, Torre Caracciolo, Campania, Իտալիա
Կարևոր տեղեկություններ
Պահանջներ հյուրի նկատմամբ
Կարող են մասնակցել 2 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի հյուրեր, հյուրերի առավելագույն թիվը՝ 15։
Հասանելիություն
Ուղեկիցների առկայություն
Չեղարկման կանոններ
Մեկնարկից առնվազն 1 օր առաջ չեղարկելու դեպքում ձեզ կվերադարձվի ամբողջ գումարը։
Սկսած $97-ից՝ մեկ հյուրի համար
Airbnb-ում մասնագետների (Շեֆ խոհարարներ) որակը ստուգված է
Շեֆ խոհարարները գնահատվում են իրենց մասնագիտական փորձի, ստեղծագործական ճաշացանկերի պորտֆելի և գերազանցության համբավի համար։ Իմանալ ավելին
Խնդի՞ր եք տեսնում